Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη Κρουαζερόπλοιου στην Πάτρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη Κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι της Πάτρας

 

Κατέπλευσε εχθές μετά από πολύ καιρό στο λιμάνι της Πάτρας το κρουαζιερόπλοιο “Braemar” με 800 επιβάτες.

Το να συμπεριληφθεί το λιμάνι της Πάτρας ως σταθμός κρουαζιέρας είναι ένα πάγιο αίτημα της πόλης και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να γίνουν σοβαρές και συντονισμένες προσπάθειες απ’ όλους τους αρμόδιους φορείς.

Η πόλη είναι ένας ελκυστικός προορισμός με ιστορικά, θρησκευτικά και πολιτιστικά μνημεία, φυσικό κάλος και μία δυναμική και σύγχρονη αγορά. Έχει να προσφέρει πολλά στον επισκέπτη αρκεί να προβληθούν σωστά τα πλεονεκτήματά της.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο «αγορά» της Πάτρας ήταν απροετοίμαστη για την υποδοχή των επισκεπτών μας, μιας και δεν υπήρξε από τον ΟΛΠΑ καμία ειδοποίηση στον Εμπορικό Εισαγωγικό Σύλλογο και κατά συνέπεια στους συναδέλφους.

Ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα υπάρχει από την μεριά του ΟΛΠΑ έγκαιρη ειδοποίηση ούτως ώστε η πόλη και η αγορά της να είναι έτοιμη να υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο τους επισκέπτες της. Τα οφέλη θα είναι πολλαπλά και όχι μόνον οικονομικά μιας και η διοργάνωση εκδηλώσεων υποδοχής, και η ανάλογη προετοιμασία της αγοράς θα συμβάλει στην δημιουργία θετικών εντυπώσεων στους επισκέπτες, εντυπώσεων που θα δράσουν πολλαπλασιαστικά για το μέλλον.

Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search