Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Πάτρα, 20/6/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΕΕΣΠ στηρίζει την αγωνιστική πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων

κατά της ανεργίας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, στην πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε να συμμετέχει στην αγωνιστική πρωτοβουλία και γενικότερα στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος Πατρέων για την καταπολέμηση της ανεργίας.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στις κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει ο Δήμος Πατρέων για τις 25 Ιουνίου 2017 στα πλαίσια των οποίων έχει αποφασισθεί μαζική διαμαρτυρία – πορεία αγώνα από την πλατεία Γεωργίου στις 8 το πρωί, η οποία θα καταλήξει στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Λαμβάνοντας μέρος σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, επιδιώκουμε να γενικευτεί η συζήτηση, να τεθεί επί τάπητος το κρίσιμο θέμα της ανεργίας που λαμβάνει δραματικές διαστάσεις. Μετατρέπουμε τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου σε Γέφυρα Ζωής και Αγώνα διεκδικώντας αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για τους ανέργους, εργασία για όλους, ιδιαίτερα για τους νέους και κυρίως εργασία με δικαιώματα. Πιστεύουμε ότι η προσπάθεια αυτή πρέπει να ενταχθεί σε ένα γενικότερο αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, προοπτική και λύσεις, ώστε με νέες θέσεις σταθερής απασχόλησης που θα δημιουργηθούν να δώσουμε καίριο χτύπημα στην ανεργία.

Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search