Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διαγωνισμός Καρναβαλικής Βιτρίνας 2023

carnival

Το Πατρινό Καρναβάλι, το καρναβάλι της Ελλάδας, μετά από 3 χρόνια αναγκαστικής, λόγω πανδημίας, αργίας επιστρέφει πιο δυναμικό και κεφάτο από ποτέ.

Μαζί του επιστρέφει και ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ που καθιέρωσε ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών.

Ο διαγωνισμός αυτός που έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη μας, συμβάλει στην επιτυχία της μεγάλης γιορτής, στην δημιουργία πολύχρωμου χαρούμενου και εορταστικού καρναβαλικού κλίματος, στην προσέλκυση επισκεπτών και την αναθέρμανση της αγοράς.

Προϋπόθεση για την επιτυχία του εγχειρήματος είναι η μαζική συμμετοχή, φαντασία, καλλιτεχνική και δημιουργική  διάθεση εκ μέρους των τοπικών καταστημάτων.

Φέτος σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων εισάγουμε και την καινοτομία της παρουσίασης στις βιτρίνες μας στολών πληρωμάτων φετινών ή και παλαιότερων. Όσοι το επιθυμούν και δεν διαθέτουν την υποδομή (κούκλες ή κρεμάστρες βιτρίνας) θα πρέπει να το δηλώσουν άμεσα γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την παροχή τους από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό πρέπει να σταλούν μέχρι τις 31/01 στο email του Συλλόγου eesp@otenet.gr με Διακριτικό τίτλο, Υπεύθυνο επικοινωνίας, Διεύθυνση και τηλέφωνο

                                                                                                                             Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search