Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

ΤΙΤΛΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (ΚΕΙΜΕΝΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΟ EMAIL ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Gotsis

Στο βιβλιοπωλείο μας υπάρχουν γραφική ύλη, λογοτεχνικά βιβλία για παιδιά και ενήλικες, πανεπιστημιακά βιβλία, παιχνίδια, είδη δώρων. 2610 226453 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   Μαιζώνος 20-22, (έναντι παλαιού Αρσακείου)

SKIPPER SPORT

Πατρινό ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  στο κέντρο της Πάτρας με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για το ΠΑΙΔΙ , την  ΓΥΝΑΙΚΑ και τον ΑΝΔΡΑ, με έκπτωση σε όλα μας τα είδη λόγω εορτών. 2610 276555 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.skippershop.gr Ερμού 56-58 

ΑΡΩΜΑ ΚΑΠΝΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ - ΠΟΥΡΑ - ΚΑΠΝΟ- ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ  - ΔΩΡΑ   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.aromakapnou.gr 1.ΑΓ.ΑΝΔΡΕΟΥ 100 & ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ 2.ΕΛΛ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ 98-104 3.ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 46                           4.ΑΘΗΝΩΝ 5Α ΡΙΟ

ALEXANDER

Το κατάστημα κάνει εμπόριο ανδρικών casual, sport,και επίσημων ρούχων καθώς και παπουτσιών και απευθύνεται στο μεγαλύτερο φάσμα του καταναλωτικου κοινου(κλασικόμοντέρνο ύφος)  2610271181 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   Μαιζώνος 101

Auto Makris

Αντιπροσωπεία Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων  2616008397 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. https://auto-makris.car.gr/cars/ Πανεπιστημίου 398

EPAVLIS

Λευκα ειδη,κουρτινες υφασματα χαλια μοκετες, ξενοδοχειακός εξοπλισμός 2610271761 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.epavlisonline.gr Μαιζωνος 118 κ Γουναρη

Τεντούρα Κάστρο - Χάχαλης

Η ποτοποιία - αποσταγματοποιία «Τεντούρα Κάστρο - Χάχαλης» είναι μία από τις πιο γνωστές και παραδοσιακές ελληνικές εταιρείες, με έντονη παρουσία στην ελληνική και διεθνή αγορά. Συνδέεται άμεσα με την Τεντούρα, το κατ’ εξοχήν ηδύποτο της Πάτρας. 2610277077 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. http://www.castro-spirits.gr/  https://eshop.castro-spirits.gr/ Αγ. Νικολάου 95 

FINOSTROM

Η FINOSTROM - Κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται εδώ και 80 χρόνια από το 1929 που ιδρύθηκε - στην ανάπτυξη και κατασκευή ορθοπεδικών - ανατομικών στρωμάτων με την τελευταία λέξη της ορθοπεδικής επιστήμης στη σχεδίαση των στρωμάτων με εξαιρετικής ποιότητας υποαλλεργικά φυσικά υλικά και στόχο τον πιο ξεκούραστο και υγιεινό ύπνo 2610273533 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.finostrom.gr Ρήγα Φεραίου 101 & Γεροκωστοπούλου

 Πάτρα, 15/12/2021
 
Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών με γνώμονα τη διασφάλιση της επιτυχούς υλοποίησης των Υποέργων του, στο πλαίσιο της Πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Πάτρας» με κωδικό ΟΠΣ 5035545, θα προβεί στην πρόσληψη δύο (2) στελεχών αποκλειστικά με σύμβαση μίσθωσης έργου (υλοποίηση με ίδια μέσα) και ειδικότερα ενός (1) Μηχανικού και ενός (1) Οικονομολόγου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ενταχθεί στο Μητρώο Στελεχών υποστήριξης των Συνδικαιούχων Εμπορικών Συλλόγων στην υλοποίηση των έργων «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, ΕΣΠΑ 2014-2020» που τηρεί η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) και να αποστείλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που αναφέρονται αναλυτικά στην πρόσκληση μέχρι τις 22/12/2021 ημέρα Τετάρτη στις 12:00 πμ.

Πάτρα, 19/9/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το κυκλοφοριακό στην Πάτρα

Μετά από την ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου από τον Δήμαρχο κο Πελετίδη και τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο κο Στάμο για τις σχεδιαζόμενες από την Δημοτική αρχή παρεμβάσεις στο κυκλοφοριακόέχουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:
- Εκφράζουμε τις έντονες ανησυχίες μας για την αποτελεσματικότητα των συγκεκριμένων μέτρων γιατί οι μελέτες δεν έχουν επικαιροποιηθεί με τα νέα δεδομένα, είναι αποσπασματικές και δεν συνδέονται με έναν γενικότερο σχεδιασμό για το κυκλοφοριακό, τις αλλαγές στο συγκοινωνιακότου 2019, τον προαστιακό κλπ.
- Οποιεσδήποτε αλλαγές και παρεμβάσεις σε αντιδρομήσεις κλπ θα πρέπει να αποφασιστούν και υλοποιηθούν αφού υπάρξει ένα εύλογο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον 6 μηνών) λειτουργίας της Μίνι Περιμετρικής. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα θα πρέπει να εκτιμηθεί η συμβολή του συγκεκριμένου έργου στην ελάφρυνση του κυκλοφοριακού φόρτου στο κέντρο της πόλης, καθώς και να επιλυθούν τυχόν «αστοχίες» και προβλήματα, όπως κόμβος Ταμπαχάνων, Κουρτέση κλπ.
Μετά το διάστημα των έξι μηνών θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ημερίδα με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων για να αποτιμηθεί η λειτουργία της μικρής περιμετρικής ώστε να αποφασίσουμε τις οποιεσδήποτε αλλαγές και όχι να πραγματοποιούνται αποσπασματικές επίμέρους συναντήσεις με δυο, τρεις Φορείς.
- Οι παρεμβάσεις θα πρέπει να στηριχθούν σε σύγχρονη ολοκληρωμένη μελέτη, σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο και το Πανεπιστήμιο, και όχι σε αποσπασματικές μελέτες του παρελθόντος που δεν έχουν σχέση με την σημερινή πραγματικότητα, ούτε σε πειραματισμούς.
- Πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν οι προτάσεις και θέσεις των άμεσα εμπλεκόμενων φορέων της πόλης καθώς και ο σχεδιασμός και προγραμματισμός των δρομολογίων του αστικού καιυπεραστικού ΚΤΕΛ.
- Οσον αφορά στην αποφασισμένη πεζοδρόμηση της Μαιζώνος, πρέπει να συνοδεύεται από μέτρα και παρεμβάσεις ούτως ώστε να μην αλλάξει ο βασικός εμπορικός της χαρακτήρας.
Επιβάλλεται η εκπόνηση της επιστημονικής μελέτης που θα προβλέπει τις συνέπειες του έργου στην τοπική οικονομία και στους δραστηριοποιούμενους στην περιοχή επαγγελματίες. Να αποφευχθούν οι αρνητικές επιπτώσεις που παρατηρήθηκαν με την πεζοδρόμηση της Ρήγα Φεραίου, που μετατράπηκε από εμπορικός δρόμος σε οδό εστίασης, με εκτίναξη των ενοικίων, επανεμφάνισητου «αέρα» και συμβολή στην «ερήμωση» άλλων κεντρικών οδών. 
- Να ληφθούν μέτρα ανακούφισης που θα σηκώσουν το βάρος του κυκλοφοριακού για τις οδούς Κορίνθου και Κανακάρη (πεζοδρόμια, πράσινο, δενδροφύτευση, φωτισμός, καθαριότητα κ.ά). 
Τέλος επισυνάπτουμε τις προτάσεις που είχε καταθέσει ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών στηνημερίδα «Κυκλοφοριακό στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας» τον Μάιο 2018. Εκ του Συλλόγου

Πάτρα, 20/9/2018 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Σχετικά με την ακτοπλοϊκή γραμμή Πάτρα – Κεφαλονιά

 

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών έπειτα από τη μεταφορά του χώρου ελλιμενισμούτου πλοίου που εκτελεί δρομολόγια Πάτρα - Κεφαλονιά απέστειλε στον Δήμαρχο Πατρέων και στον Πρόεδρο του ΟΛΠΑ την παρακάτω επιστολή:«

Το τελευταίο διάστημα έχει μεταφερθεί ο χώρος ελλιμενισμού του πλοίου της ακτοπλοϊκής γραμμής Πάτρα – Κεφαλονιά από τον μώλο της Αγίου Νικολάου. Αυτό έχει σαν συνέπεια την μηάμεση πρόσβαση του επιβατικού κοινού στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πόλης και τηναυξημένη ταλαιπωρία του. 
Επειδή έχουμε γίνει δέκτες έντονων παραπόνων τόσο από επαγγελματίες της πόλης όσο καιαπό επισκέπτες για το παραπάνω ζήτημα, ζητάμε τη συνεργασία του Δήμου Πατρέων με τον ΟΛΠΑ προκειμένου να επανεξεταστεί η επιστροφή του στον μώλο της Αγίου Νικολάου και παράλληλα να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή και απρόσκοπτη διακίνησηοχημάτων και επιβατικού κοινού.»
Εκ του Συλλόγου

 

Πάτρα, 20/9/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη του Προέδρου της ΛΑ.Ε. στον ΕΕΣΠ

 

Ο Πρόεδρος της ΛΑ.Ε. κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης επισκέφθηκε τα γραφεία του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών όπου είχε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΕΣΠ καιτον Πρόεδρο της ΟΕΣΠ & ΝΔΕ για τα αιτήματα και τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου καιτης μικρομεσαίας επιχείρησης. 
Ειδικότερα οι Πρόεδροι αναφέρθηκαν στα προβλήματα του ασφαλιστικού, στην ανάγκη ίδρυσηςΑναπτυξιακής Τράπεζας, στον ακατάσχετο λογαριασμό, στους διακανονισμούς με τη ΔΕΗ και στην προστασία της πρώτης κατοικίας των εμπόρων και της επαγγελματικής στέγης. 
Ο κ.Λαφαζάνης εξέφρασε την συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα του εμπορικού κόσμου και ανέφερε ότι είναι αναγκαία μία ευρεία «σεισάχθεια» δίκαιης διαγραφής των χρεών των ΜμΕ ούτως ώστε να είναι δυνατή η επανεκκίνηση της οικονομίας. 
Ο Πρόεδρος του ΕΕΣΠ δώρισε στον κ. Λαφαζάνη το Ιστορικό Ημερολόγιο 2018 που περιλαμβάνει υλικό από το ψηφιοποιημένο αρχείο του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών και επιδόθηκαν υπομνήματα εκ μέρους του ΕΕΣΠ και της ΟΕΣΠ & ΝΔΕ με τις θέσεις καιτις προτάσεις του εμπορικού κόσμου. 
Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του ΕΕΣΠ κ. Ρώρος, ο Πρόεδρος της ΟΕΣΠ & ΝΔΕ κ.Βαγενάς και ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΣΠ κ. Ζαφειρόπουλος. 
Στην αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε.συμμετείχαν ο πρώην Βουλευτής κ. Πετράκος και ο κ. Φλαμιάτος, Μέλος της ΠολιτικήςΓραμματείας. 
Εκ του Συλλόγου
*Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search