Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13.5.16

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο ΕΕΣΠ στο πλαίσιο των ανοικτών ενημερωτικών συναντήσεων με τους συναδέλφους εμπόρους - επαγγελματίες πραγματοποίησε συναντήσεις στην Ακρωτηρίου –Ανθείας – Ευβοίας - Αγίας Σοφίας - Έλληνος Στρατιώτου. Στις συναντήσεις ο ΕΣΣΠ ενημέρωσε για πρωτοβουλίες και υπηρεσίες πού προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ο Σύλλογος (νομική υποστήριξη, θέματα ασφαλιστικά, τραπεζικά, κ.α.) για τις επιτροπές πού συμμετέχει ΟΑΕΕ, ΙΚΑ κ.α.

Καθώς για τα προγράμματα για το εμπόριο πού μπορούν να επωφεληθούν.

Επίσης έγινε στοιχειοθετημένη ανάλυση για το ασφαλιστικό, το φορολογικό και τα κόκκινα δάνεια. Στον γόνιμο διάλογο πού ακολούθησε διατυπώθηκαν οι προβληματισμοί των συναδέλφων για τα προβλήματα της περιοχής τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε για την συνάντηση στην Ελ. Στρατιώτου την διατύπωση από τους συναδέλφους, για τον ελλιπή φωτισμό, τον στολισμό στις εορταστικές περιόδους, την καθαριότητα, το κυκλοφοριακό και ιδιαίτερα το ζήτημα της λαϊκής αγοράς στην Αγίας Σοφίας με τον άναρχο, ανεξέλεγκτο τρόπο που λειτουργεί και το παραεμπόριο που αναπτύσσεται. Από αστυνομικούς ελέγχους έχουν διαπιστωθεί παραβάσεις του ποινικού κώδικα κ.α.

Ο Ε.Ε.Σ.Π. είναι δίπλα συνεχώς στους συναδέλφους, προσπαθεί και μεταφέρει τα υπάρχοντα προβλήματα στις αρμόδιες Αρχές και Φορείς επιδιώκοντας την επίλυση τους.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search