Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Εμπορικός Σύλλογος: Δυναμικό παρόν για την κρουαζιέρα

Ο Ε.&Ε.Σ.Π. στα πλαίσια  ενίσχυσης της εξωστρέφειας της αγοράς διεκδικεί  εδώ και αρκετά χρόνια την αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος ιδιαίτερα της κρουαζιέρας .

Η προσέλευση ενός ακόμη κρουαζιερόπλοιου στο Λιμάνι της πόλης μας διαμορφώνει νέες ευκαιρίες για την πόλη και το εμπόριο.

Παράλληλα αναδεικνύει τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις της περιοχής.

Είναι απαίτηση αν επιθυμούμαι την κρουαζιέρα να υπάρξει άμεσα βελτίωση του οδικού δικτύου και του σιδηροδρόμου.

Ο οδικός άξονας προς Αθήνα και Αρχαία Ολυμπία καθώς και η επαναλειτουργία  σύγχρονου σιδηρόδρομου προς Αρχαία Ολυμπία πρέπει να μπούν στις ΑΜΕΣΕΣ δυναμικές διεκδικήσεις των φορέων. Απαιτούμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ,  χωρίς νέες καθυστερήσεις, συσκέψεις κ.λ.π..

 Μονόδρομος το διεκδικητικό πλαίσιο για  να μπεί η πόλη σε αναπτυξιακή τροχιά.

Παράλληλα με την λειτουργία του νέου Λιμανιού θα πρέπει να αποδοθούν  τα 3,5 χιλιόμετρα παραλιακού μετώπου στην πόλη για την ανάπτυξη της χωρίς περιστροφές .

Υπόσχεση και βούληση του Πρωθυπουργού άλλωστε δεν είναι;

Ο Ε.&Ε.Σ.Π. επιθυμεί να συγχαρεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ κ. Πλατυκώστα  Κ. και τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Ζεππάτο Γ. για τις προσπάθειες και το ενδιαφέρον τους για  την κρουαζιέρα.

Αντιπροσωπεία του Ε.&Ε.Σ.Π. από τους κ.κ. Ρώρο Γ. , Στριφτούλια Νικ. και Μανθόπουλο Αθαν. παρευρέθηκε στην έλευση του κρουαζιερόπλοιου, καλωσόρισε του επιβάτες και είχε συνομιλίες με τον καπετάνιο του πλοίου  και τους φορείς.

Ο Ε.&Ε.Σ.Π. αφού ευχαρίστησε όλους τους φορείς θα δώσει  δυναμικό  παρόν σε πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν την τοπική αγορά και θα αναδείξουν το φυσικό κάλλος, την ιστορία, τον  πολιτισμό και κουλτούρα της πόλης και της περιοχής . 

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search