Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Δικαίωση για το "χαράτσι" από το Πρωτοδικείο Πάτρας

Η απόφαση του Πρωτοδικείου Πατρών να δικαιώσει δύο  συμπολίτες μας για το χαράτσι της ΔΕΗ δικαιώνει τις προτροπές μας, τους αγώνες μας και προσπάθειές μας όλο το προηγούμενο διάστημα να μην πληρωθεί το χαράτσι .

Έτσι με την απόφαση του Πρωτοδικείου η ΔΕΗ  δεν δικαιούται να κόψει το ρεύμα έως την εκδίκαση της απόφασης το Μάιο του 2012.

Από την ψήφιση του νόμου είχαμε καταγγείλει  το «χαράτσι» σαν μέτρο άδικο, ανήθικο, αντισυνταγματικό.

Οι αποφάσεις της Κυβέρνησης με εκβιαστικά αντικοινωνικά μέτρα έρχεται να αναδείξει την ελλειμματική και αναποτελεσματική διαχρονικά πολιτικής της.

Τα μέτρα που παίρνουν ενάντια στα πιο αδύναμα λαϊκά στρώματα αφήνουν τους φοροφυγάδες τους πλουσίους, τους πραιτοριανούς τους στο απυρόβλητο .

Με την ξεπερασμένη, διεφθαρμένη, αυταρχική πολιτική, την επιβολή της κρατικής εξουσίας εκβιάζουν, αφού έχουν επιβάλλει την ατιμωρησία και την ασυδοσία  για τους εαυτούς τους.

Η πολιτική του «αντιστεκόμαστε» απέναντι στα άδικα μέτρα της Κυβέρνησης της Τρόικα του κου Παπαδήμου , είναι ο μοναδικός δρόμος διαφυγής απ΄την κρίση που μας έχουν επιβάλλει.

Ο Ε.& Ε.Σ.Π. πρωτοστάτησε  με άλλους φορείς να μην πληρωθεί το  χαράτσι το ίδιο έπραξε και ο Ε.&Ε.Σ.Π. μέσω ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. δεν πλήρωσε το χαράτσι, είμαστε απέναντί τους στα μέτρα με περίσσιο αμοραλισμό που οδηγούν στην καταστροφή.

 

Αγωνιζόμαστε για την κοινωνία της συνοχής.

 

Την κοινωνία της αλληλεγγύης .

 

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας.

 

ΟΛΟΙ   ΜΑΖΙ

                                            

                                                                                                                                                                          ΕΚ   ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ 

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search