Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Συνάντηση Αντιπροσωπείας του Δ.Σ. με τον Διευθυντή του Νομαρχιακού Τμήματος του ΕΟΠΥΥ κ. Κυριόπουλο για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.& Ε.Σ.Π. συναντήθηκε με τον διευθυντή του Νομαρχιακού Τμήματος του ΕΟΠΥΥ κ. Κυριόπουλο Κων/νο και συζήτησε, σε κλίμα συνεργασίας, τα προβλήματα, τα οποία προέκυψαν κατά το πρώτο διάστημα λειτουργίας του νέου Οργανισμού, με τον περιορισμένο αριθμό των 200 επισκέψεων, που έχει ο κάθε συμβεβλημένος γιατρός και με τα ραντεβού.

Για το θέμα αυτό μας διαβεβαίωσε ο κ. Κυριόπουλος, ότι θα αντιμετωπισθεί με την δυνατότητα που δίδεται πλέον και στους γιατρούς του ΙΚΑ για 150 επιπλέον επισκέψεις τον μήνα, καθώς και με την προκήρυξη που θα γίνει για να υπαχθούν στον ΕΟΠΥΥ άλλοι 5.000 γιατροί.   

Μας ενημέρωσε επίσης για την δυνατότητα που έχουμε όλοι πλέον οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ να κλίνουμε ραντεβού και στα ιατρεία του ΙΚΑ καλώντας στο Νο 184, όπου λόγω αποσυμφόρησης έχει μειωθεί κατά πολύ ο χρόνος αναμονής.

Από την πλευρά του Ε.&Ε.Σ.Π. του ετέθη το σοβαρό πρόβλημα, που έχει δημιουργηθεί λόγω της κρίσης στην αγορά, όπου πολλοί συνάδελφοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να μην έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ζητήσαμε την συνεργασία του ΕΟΠΥΥ για να το αντιμετωπίσουμε.   

Για το θέμα αυτό μας υποσχέθηκε την δημιουργία «κοινωνικού ιατρείου», το οποίο θα παρέχει δωρεάν ιατρική περίθαλψη σε άτομα, τα οποία βεβαιωμένα αντιμετωπίζουν πρόβλημα και σε συνδυασμό με το «κοινωνικό φαρμακείο» του Δήμου να δοθεί λύση, στο κοινωνικό αυτό πρόβλημα, στα πλαίσια του εφικτού και πάντα σε συνεργασία με τον Ε.&Ε.Σ.Π.

 

ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ

 

            ΜΠΟΡΟΥΜΕ

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search