Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 15

Τα νέα φορολογικά μέτρα (προκαταβολή φόρου κ.ά.) έρχονται να προσθέσουν νέα βάρη στις χειμάζουσες εμπορικές επιχειρήσεις που έχουν δεχθεί την επίθεση μνημονιακών πολιτικών πέντε χρόνων.

 

Οι μεγάλες εισφορές σε ΟΑΕΕ και ΙΚΑ (οι μεγαλύτερες στην Ευρώπη) αποτελούν θηλιά στο λαιμό τους. Παράλληλα με την κακή κατάσταση των ταμείων, θα τα οδηγήσουν στο άμεσο μέλλον σε πλήρη έλλειψη ρευστότητας.

 

Τα «κόκκινα δάνεια» στέκονται «δαμόκλειος σπάθη». Με το υφεσιακό κλίμα, την έλλειψη χρηματοδότησης και ρευστότητας αποτελούν εκρηκτικό μίγμα.

 Αντιστεκόμαστε                         Αγωνιζόμαστε  Ενάντια στις πολιτικές της ύφεσης και των νέων «μέτρων» για το εμπόριο  

Καλούμε την κυβέρνηση σε ουσιαστικό διάλογο με τους φορείς για:

-          Φορολογικό νόμο δίκαιο, απλό, κατανοητό, δημοκρατικό με διάρκεια 5ετίας τουλάχιστον.

-          ΟΑΕΕ: Εξυγίανση και εκσυγχρονισμός του φορέα, διευκολύνσεις, ρυθμίσεις ασφαλισμένων. Καμία μείωση συντάξεων και αύξηση ασφαλιστικών χρόνων.

-          Κόκκινα δάνεια: Όχι σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς. Προστασία της πρώτης κατοικίας, ευνοϊκές ρυθμίσεις κ.ά.

 ΟΧΙ άλλα βάρη στο Λαό για να σωθούν οι Τράπεζες 

Η Διοίκηση του ΕΕΣΠ αποφάσισε να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των φορέων, συλλόγων, σωματείων την Πέμπτη 22.10.2015 για να μην περάσει η σκληρή πολιτική νεοφιλελευθερισμού των μνημονίων των δανειστών εταίρων και καλούν την κυβέρνηση να σταθεί απέναντι σε αυτή την πολιτική που δημιουργεί ύφεση, απολύσεις, ανεργία.

  Κοινωνία της Αλληλεγγύης και συνοχής Εκ του Συλλόγου 

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search