Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Επίσκεψη του Προέδρου της ΛΑ.Ε. στον ΕΕΣΠ

Πάτρα, 20/9/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη του Προέδρου της ΛΑ.Ε. στον ΕΕΣΠ

 

Ο Πρόεδρος της ΛΑ.Ε. κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης επισκέφθηκε τα γραφεία του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών όπου είχε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΕΣΠ καιτον Πρόεδρο της ΟΕΣΠ & ΝΔΕ για τα αιτήματα και τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου καιτης μικρομεσαίας επιχείρησης. 
Ειδικότερα οι Πρόεδροι αναφέρθηκαν στα προβλήματα του ασφαλιστικού, στην ανάγκη ίδρυσηςΑναπτυξιακής Τράπεζας, στον ακατάσχετο λογαριασμό, στους διακανονισμούς με τη ΔΕΗ και στην προστασία της πρώτης κατοικίας των εμπόρων και της επαγγελματικής στέγης. 
Ο κ.Λαφαζάνης εξέφρασε την συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα του εμπορικού κόσμου και ανέφερε ότι είναι αναγκαία μία ευρεία «σεισάχθεια» δίκαιης διαγραφής των χρεών των ΜμΕ ούτως ώστε να είναι δυνατή η επανεκκίνηση της οικονομίας. 
Ο Πρόεδρος του ΕΕΣΠ δώρισε στον κ. Λαφαζάνη το Ιστορικό Ημερολόγιο 2018 που περιλαμβάνει υλικό από το ψηφιοποιημένο αρχείο του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών και επιδόθηκαν υπομνήματα εκ μέρους του ΕΕΣΠ και της ΟΕΣΠ & ΝΔΕ με τις θέσεις καιτις προτάσεις του εμπορικού κόσμου. 
Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του ΕΕΣΠ κ. Ρώρος, ο Πρόεδρος της ΟΕΣΠ & ΝΔΕ κ.Βαγενάς και ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΣΠ κ. Ζαφειρόπουλος. 
Στην αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε.συμμετείχαν ο πρώην Βουλευτής κ. Πετράκος και ο κ. Φλαμιάτος, Μέλος της ΠολιτικήςΓραμματείας. 
Εκ του Συλλόγου
*Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search