Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Δήλωση Συμμετοχής στον 6ο Διαγωνισμό Καρναβαλικής Βιτρίνας

 

Screenshot 5

 Πάτρα,  19/2/2020

Δήλωση Συμμετοχής στον 6ο Διαγωνισμό Καρναβαλικής Βιτρίνας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών αναβίωσε ένα αγαπημένο έθιμο του Πατρινού Καρναβαλιού τον Διαγωνισμό Καρναβαλικής Βιτρίνας. Φέτος είναι η 6η χρονιά του διαγωνισμού που έχει πλέον γίνει θεσμός.

Μέσω των ευφάνταστων καρναβαλικών, καλλιτεχνικών, πρωτότυπων και σατιρικών δημιουργιών στις βιτρίνες των καταστημάτων ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας συμμετέχει ενεργά στην μεγάλη γιορτή της πόλης μας. Δημιουργεί επιπλέον χαρούμενο καρναβαλικό κλίμα και συμβάλλει  στην προσέλκυση και στη θετική εικόνα που αποκομίζουν οι χιλιάδες επισκέπτες της πόλης μας.

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα λάβουν όπως πάντα αναμνηστικό δίπλωμα, ενώ τους νικητές όλων των κατηγοριών περιμένουν εκπλήξεις και πλούσια δώρα.

Για την διευκόλυνση του έργου της Καλλιτεχνικής Επιτροπής του Συλλόγου παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό το αργότερο μέχρι το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο mail του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στο mail συμμετοχής θα πρέπει να αναφέρετε την επωνυμία του καταστήματος, την διεύθυνση, όνομα και τηλέφωνο υπευθύνου.

Καλό Πατρινό Καρναβάλι !

carnival

Εκ του συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search