Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικος Σύλλογος Πατρών πρόκειται να υλοποιήσει σεμινάρια ΕΦΕΤ

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός  Σύλλογος Πατρών σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ 2 Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας της ΕΣΕΕ (παράρτημα Πάτρας), πρόκειται να  διοργανώσει εκπαιδευτικά προγράμματα ΕΦΕΤ για τις Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων - Επιπέδου 1.

 

Τα προγράμματα Επιπέδου−1 αφορούν κατάρτιση χειριστών τροφίμων και έχουν ως στόχο την κατάρτιση του υπάρχοντος και νεοπροσλαμβανομένου προσωπικού σε γενικά θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.  Χειριστής τροφίμων είναι οποιοδήποτε πρόσωπο χειρίζεται άμεσα συσκευασμένα ή μη συσκευασμένα τρόφιμα, εξοπλισμό και εργαλεία για τρόφιμα ή επιφάνειες επαφής με τρόφιμα. Δηλαδή, το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Κάθε επιμορφωτικό πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 10 ώρες (2 ημέρες από 5 ώρες). Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διεξάγεται από έμπειρους εκπαιδευτές, άριστα καταρτισμένους στο αντικείμενο, πιστοποιημένους από τον ΕΦΕΤ, προσαρμοσμένο  στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε επιχείρησης καθώς και στο γνωστικό επίπεδο των συμμετεχόντων ώστε να υπάρχει το βέλτιστο αποτέλεσμα.


Στους εκπαιδευόμενους θα απονεμηθούν Βεβαιώσεις Επιμόρφωσης  βάσει της εγκυκλίου 14708/17-8-07 του ΕΦΕΤ, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν προσωρινά από την επιχείρηση, σε έλεγχο του ΕΦΕΤ. Στη συνέχεια σε ημερομηνία που θα ορίσει ο ΕΦΕΤ, οι καταρτιζόμενοι θα εξεταστούν για την οριστική πιστοποίησή τους.

Η πιστοποίηση του ΕΦΕΤ είναι απαραίτητη για όσους δουλεύουν σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με τρόφιμα.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την Αίτηση Συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες ή για την υποβολή Αίτησης Συμμετοχής, μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Πλ. Γεωργίου Α’ 25 και στο τηλέφωνο  2610273257

Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search