Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών υλοποιεί προγράμματα Τεχνικών Ασφάλειας

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων, σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως κλάδου οικονομικής δραστηριότητας και αριθμού εργαζομένων, ο εργοδότης έχει την υποχρέωση να παρέχει στους εργαζόμενους Υπηρεσίες Προστασίας και Πρόληψης, δηλαδή υπηρεσίες ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ2-  Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας της ΕΣΕΕ – Παράρτημα Πάτρας, πρόκειται να υλοποιήσει  προγράμματα επιμόρφωσης εργοδοτών ως Τεχνικών Ασφάλειας για επιχειρήσεις Β΄και Γ΄κατηγορίας .

Κάθε επιμορφωτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 10 ώρες όταν  αφορά σε επιχειρήσεις Γ΄ κατηγορίας (εμπόριο, υπηρεσίες κλπ) και 35 ώρες όταν πρόκειται για επιχειρήσεις Β΄κατηγορίας (μεταποίηση, συνεργεία, ελαιοτριβεία, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, πρατήρια υγρών καυσίμων κλπ).

Στο τέλος κάθε προγράμματος οι συμμετέχοντες θα λάβουν ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ. Το πιστοποιητικό αυτό αποτελεί πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να σφραγίσει καταστάσεις προσωπικού στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε Αίτηση – Δήλωση εργοδότη για επιμόρφωση

Για περισσότερες πληροφορίες ή για την υποβολή  Αίτησης Συμμετοχής, μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Πλ. Γεωργίου Α’ 25 και στο τηλέφωνο 2610273257

Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search