Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία

O Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών υποστηρίζει την άμεση λήξη του πολέμου στην Ουκρανία και την ειρηνική επίλυση μέσω συνομιλιών και του διεθνούς δικαίου.

Ο πόλεμος γεννά αθώα θύματα στον Ουκρανικό λαό και μια νέα μεγάλη ανθρωπιστική κρίση. Παράλληλα δημιουργεί μεσούσης και της υγειονομικής κρίσης νέα προβλήματα τόσο στους λαούς Ρωσίας, Ουκρανίας  αλλά και στους λαούς της Ευρώπης που καλούνται να επωμισθούν νέα έκρηξη ακρίβειας και αντιπαραγωγικών στρατιωτικών δαπανών.

Η χώρα μας δεν πρέπει να εμπλακεί σ’ αυτόν τον πόλεμο.

Εμπορικές , διακρατικές συμφωνίες, μεταφορές και λοιπές υπηρεσίες που συνέδεαν βαθιά όλα αυτά τα χρόνια την περιοχή μας και την χώρα μας ευρύτερα με τις δυο χώρες οδηγούνται σε άσχημες εξελίξεις. Η εμπλοκή της χώρας με οποιοδήποτε τρόπο δημιουργεί αδιέξοδα στην οικονομία μας μιας και τα άμεσα μέτρα που λαμβάνονται ως αντίποινα έχουν πάντα οικονομικό χαρακτήρα, πράγμα που επηρεάζει τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Είναι αναγκαίο η χώρα μας να αποτελέσει αρωγό της ειρηνικής συνεννόησης και της ανθρωπιστικής βοήθειας που έχουν άμεση ανάγκη οι συνάνθρωποί μας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο και ο Εμπορικός Σύλλογος θα κάνει προσπάθεια συλλογής και αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους ομογενείς μας.

                                                                                                                         Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search