Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

«Ο ΕΕΣΠ για την επέτειο του Πολυτεχνείου»

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών τιμά τους εξεγερθέντες του Πολυτεχνείου, για τον αγώνα που έδωσαν για τη Δημοκρατία και για την Ελευθερία στην πατρίδα μας. 49 χρόνια μετά την ηρωική πράξη αντίστασης του ελληνικού λάου ενάντια στη χούντα. Ο αγώνας αυτός αποτελεί παρακαταθήκη και διαχρονικό μήνυμα για τις επόμενες γενιές. Το σύνθημα ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ παραμένει επίκαιρο.

Φέτος κάτω από τις ιδιαίτερες δύσκολες συνθήκες ακρίβειας και ενεργειακής κρίσης μετά από μία 3ετία πανδημίας και μιας 10ετίας μνημονίων  οι εμπορικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις δίνουν αγώνα επιβίωσης ενάντια σε μέτρα και μεθοδεύσεις εξόντωσης τους. Τα νέα παιδιά και πάλι καλούνται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και την αξιοκρατία.

Η ισχύς βρίσκεται στην ενότητα. Ο αγώνας ενάντια στην φτωχοποίηση του λαού μας είναι κοινός.  Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών είναι παρών σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για ένα καλύτερο μέλλον της χώρας μας. Η νέα γενιά και η Ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση αποτελούν τις κινητήριες δυνάμεις για την κοινωνική και οικονομική πρόοδο.

Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search