Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ BLACK FRIDAY 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

25 Νοεμβρίου 2022- Black Friday

27 Νοεμβρίου 2022 ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Εδώ και μερικά χρόνια η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου  η Black Friday έχει καθιερωθεί διεθνώς ως παγκόσμια εμπορική «γιορτή». Ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες με εκπτώσεις σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας αλλά πλέον έχει επεκταθεί στο σύνολο σχεδόν των εμπορικών προϊόντων.

Δεδομένου ότι αυτή η προωθητική ενέργεια συνήθως  πραγματοποιείται  κατά κύριο λόγο από πολυεθνικές επιχειρήσεις, θεωρούμε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό το πεδίο ελεύθερο μόνο για τους μεγάλους, αλλά να επωφεληθούν και οι τοπικοί μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες και κατ’ επέκταση οι καταναλωτές. Στο πλαίσιο αυτό, ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών προτρέπει τα Μέλη του να επωφεληθούν της ημέρας αυτής προσφέροντας πραγματικές εκπτώσεις και χαμηλές τιμές στους καταναλωτές.

Καλούμε τους καταναλωτές, να είναι προσεκτικοί, να μην παρασυρθούν από τον καταιγισμό των διαφημίσεων των πολυεθνικών αλυσίδων, ούτως ώστε να επωφεληθούν των πραγματικών εκπτώσεων και χαμηλών τιμών.

Ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε με τον στραγγαλισμό των  μικρών τοπικών επιχειρήσεων η στήριξη τους από τους συμπολίτες μας έχει ιδιαίτερη αξία και βαρύτητα. Να προτιμήσουν τα τοπικά καταστήματα που έχουν όλα αυτά τα χρόνια κερδίσει την εμπιστοσύνη τους με την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών τους και που επανεπενδύουν τα χρήματά τους στην πόλη.

Ακόμη η χρονική επιμήκυνση των προσφορών που επιχειρείται ιδιαίτερα από τις μεγάλες αλυσίδες δεν συμβάλει στην ομαλή λειτουργία της αγοράς ούτε είναι προς όφελος των καταναλωτών.

Για ακόμη μία φορά η Κυβέρνηση υπακούοντας στις απαιτήσεις των πολυεθνικών και εφαρμόζοντας το σχέδιό της για πλήρη κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας βάζει από το παράθυρο την Κυριακή 27 Νοέμβρη. Δεν χρειαζόμαστε και δεν θέλουμε Μαύρες Κυριακές. Να τις κρατήσουμε φωτεινές και πολύχρωμες. Οι συνάδελφοί μας θα δώσουν ακόμη μια φορά την απάντησή τους κρατώντας τα καταστήματά τους κλειστά και οι συμπολίτες μας θα γυρίσουν την πλάτη στις πολυεθνικές που μη σεβόμενες την πόλη που τους φιλοξενεί θα ανοίξουν τα καταστήματά τους.

 

Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search