Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Απάντηση στην ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συνεργασίας

Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων της Πάτρας, με μια ανακοίνωσή της μνημείο μικροψυχίας και μικροπολιτικής,  εγκαλεί την διοίκηση του Συλλόγου ότι «παίζει παιχνίδια ... δίνοντας άλλοθι στην κυβερνητική πολιτική» !!!

Αντί να πανηγυρίσουν την νίκη του Παναχαϊκού ενωτικού κινήματος, που αναπτύχθηκε με πρωτοπόρο τον Σύλλογό μας, καταφεύγουν στην διαστρέβλωση και κατασκευή γεγονότων για να επιτεθούν στην διοίκηση του Συλλόγου..

Για την αποκατάσταση της αλήθειας με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσιάστηκε άλλο ψήφισμα από αυτό που είχαν συμφωνήσει οι Εμπορικοί Σύλλογοι και οι φορείς που συμμετείχαν στην σύσκεψη της Δευτέρας. Μπροστά στον κίνδυνο να μην βγει απόφαση στήριξης και για χάρη της ενότητας κάναμε την παραχώρηση να αναφερθεί για τον ιδιωτικό τομέα στην υγεία η λέξη «συνεργασία» αντί της «επίταξης» που είναι η πάγια θέση μας.

Ο Σύλλογός μας είναι σταθερά προσανατολισμένος στην μαζική, ενωτική, δυναμική διεκδίκηση των δίκαιων της μικρομεσαίας επιχείρησης ενάντια στις πολιτικές καταστροφής της. Σ’ αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας και δεν χωρούν ανούσιες αντιπαραθέσεις.

 Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search