Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Ως εδώ, έχουμε φωνή !!! - Συνέχιση κινητοποιήσεων - Παράσταση στην Περιφέρεια.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 11/2/2021 κινητοποίηση του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Αντιπροσωπεία  με τον πρόεδρο κ. Ζαφειρόπουλο τον Γενικό Γραμματέα κ. Μακρή και την Αναπληρώτρια Ταμία του Συλλόγου κα Διονυσάτου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη.

Εξετέθησαν και δια ζώσης οι ενστάσεις μας για τον τρόπο επιλογής των πληττόμενων επιχειρήσεων στο πρόγραμμα επιδότησης της περιφέρειας που πριμοδοτούσε τις μεγάλες επιχειρήσεις έναντι των μικρών. Δόθηκαν εξηγήσεις από τον κ. περιφερειάρχη και η υπόσχεση ότι στο νέο πρόγραμμα επιδότησης των 20.000.000 € θα ληφθεί μέριμνα για όρους συμμετοχής απλούστερους και τέτοιους που θα μπορέσουν να ωφεληθούν οι μικρές επιχειρήσεις οι οποίες είναι και οι βαρύτερα πληττόμενες.

Ακόμη η περιφέρεια βλέπει θετικά την πρόταση του Συλλόγου μας για την χρηματοδότηση από την περιφέρεια σεμιναρίων εξοικείωσης και προωθητικής εκμετάλλευσης των νέων τεχνολογιών του διαδικτύου και των e-shop για τα μέλη του Συλλόγου μας.

Οι δράσεις και κινητοποιήσεις του Συλλόγου μας συνεχίζονται για δίκαιη αντιμετώπιση και ουσιαστική στήριξη των πληττόμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ως εδώ, έχουμε φωνή !!!

Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search