Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Εξελίξεις στο θέμα της ρήτρας αναπροσαρμογής

Όπως όλοι έχουμε κατανοήσει μετά από 2 χρόνια υγειονομικής και παράλληλα οικονομικής κρίσης, η εκτόξευση του ενεργειακού κόστους ήρθε να προσθέσει ένα ακόμη πλήγμα στην μικρή & μικρομεσαία εμπορική επιχείρηση. Τα επικοινωνιακά μέτρα στήριξης δυστυχώς δεν προσφέρουν καμιά βοήθεια στους συναδέλφους έμπορους που την έχουν ανάγκη. Δικαιολογίες περί διεθνoύς  συγκυρίας έχουν καταρρεύσει στην καθημερινότητα και δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να απαντήσουμε στο ερώτημα γιατί είμαστε πρωταθλητές τόσο στο ηλεκτρικό κόστος όσο και στις τιμές των καυσίμων.

Έχουμε ζητήσει άλλωστε παρεμβάσεις απ’ τα αρμόδια υπουργεία. Η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών έχει συρρικνωθεί απ’ το ενεργειακό κόστος και δημιουργεί ασφυξία στις τοπικές επιχειρήσεις. Δικαίωση όμως αποτελεί η νίκη συνάδελφου και μέλους της διοίκησης που προέβει απ την πρώτη στιγμή σε ασφαλιστικά μέτρα και έχει αρχικά δικαιωθεί .

 Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας σε συνεργασία και με τον Δικηγορικό Σύλλογο θα προβεί σε ενέργειες ώστε να αρθεί αυτή η παράνομη και εξοντωτική πολιτική εκ μέρους των εταιριών παροχής ενέργειας.

Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search