Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2015

42 χρόνια μετά την ηρωική εξέγερση των φοιτητών και του Ελληνικού λαού ενάντια στην ξενοκίνητη χούντα τα συνθήματα του Νοέμβρη το ’73 παραμένουν επίκαιρα.

 

Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία – Εθνική Ανεξαρτησία

 

Τα τελευταία 5 χρόνια η Ελληνική κοινωνία βιώνει μια καταστροφική επιδρομή από τους εκβιαστές δανειστές με μέτρα, εφαρμοστικούς νόμους, μνημόνια, που σαν αποτέλεσμα έχουν την επιδείνωση της κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης.

 

Χιλιάδες λουκέτα, αυτοκτονίες, εκατομμύρια άνεργοι, φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού, το μεγαλύτερο χτύπημα όμως είναι ότι ο ανθός της νεολαίας μας, η μεγαλύτερη επένδυση της χώρας, παίρνει τον δρόμο της ξενιτιάς.

 

Δεν δικαιούμαστε να παραμένουμε θεατές αυτής της πορείας. Ο Νοέμβρης του ’73 χάραξε τον δρόμο του αγώνα και της ενότητας. Αυτόν τον δρόμο πρέπει να βαδίσουμε και σήμερα για να βάλουμε ένα τέλος από τον ζυγό των δανειστών από τον κατήφορο της χώρας, της οικονομίας, της ζωής μας. Να αποτινάξουμε τον ζυγό των μνημονίων, να εργαστούμε όλοι μαζί να ανοίξουμε δρόμους για την οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση τη χώρας μας.

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος συμμετέχει ενεργά και καλεί τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Φοιτητικοί σύλλογοι με επίκεντρο τον χώρο του Παραρτήματος.

 

Κοινωνία της συνοχής και της αλληλεγγύης

  Εκ του Συλλόγου  

Υ.Γ. Συμμετέχουμε στην πορεία σήμερα 6 μ.μ. στο Παράρτημα. Παρακαλείσθε για την προσέλευσή σας

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search