Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Στο πλαίσιο της συμβολής του ΕΕΣΠ για το Καρναβάλι, μετά από συνεργασία που είχε με το Δήμαρχο κ. Πελετίδη και λαμβάνοντας υπόψη ότι η εκπτωτική περίοδος κινήθηκε πτωτικά, καθώς ότι ο Μάρτιος είναι ένας δύσκολος «μεταβατικός» μήνας συζητήθηκε στη Γενική Συνέλευση και αποφασίστηκαν:

1.       Να πραγματοποιηθεί «10ήμερο αποκριάτικων προσφορών» 3 – 12 Μαρτίου από τα καταστήματα της πόλης.  Το δεκαήμερο θα διαφημιστεί και στις γειτονικές Πόλεις και Νομούς, έτσι ώστε να επωφεληθεί η τοπική αγορά από την επισκεψιμότητα που θα έχει αυτές τις μέρες.

2.       Αναβίωση του Διαγωνισμού Καλύτερης Βιτρίνας με 5 απονομές βραβείων από την Καρναβαλική Επιτροπή.

3.       Το Σάββατο 27-2-2016 θα γίνει «πορεία» αυτοκινήτων της Ελληνικής Λέσχης Ιστορικών Αυτοκινήτων (Ε.Λ.Ι.Α) που θα διαφημίσουν το 10ήμερο προσφορών.

4.       Την Παρασκευή 4-3-2016 και ώρα 7:00 μ.μ. θα παρουσιαστεί από τον Καραγκιοζοπαίχτη Χρήστο Καλπουζάνη η παράσταση « Τι έκανες τον Καρνάβαλο Καραγκιόζη;» στο αίθριο «ΕΣΠΕΡΟΣ» στην πλατεία Γεωργίου δίπλα από τον Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο. Πρόσφορα του Ανοικτού Κέντρου  Εμπορίου (Open Mall Patras).

5.       Εκδήλωση κοινή του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου με τον Σύλλογο της Ελληνικής Λέσχης Ιστορικών Αυτοκινήτων (Ε.Λ.Ι.Α) την Πέμπτη 10-3-2016 και ώρα 7:00 μ.μ. όπου θα αναβιώσουμε «Το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού». Καλούμαστε όλοι να συμβάλλουμε στην επιτυχία και να προσφέρουμε δώρα.  

6.       Εκτύπωση ειδικής αφίσας για το 10ήμερο των προσφορών με καρναβαλικό περιεχόμενο για να αναρτηθεί από ΟΛΟΥΣ στις προθήκες των καταστημάτων.

7.       Καθημερινά στο περίπτερο του ΕΕΣΠ στην πλατεία Γεωργίου θα διανέμεται υλικό για τις προσφορές, τις εκδηλώσεις και θα υπάρχει αυτοκίνητο της Ελληνικής Λέσχης ιστορικών Αυτοκινήτων (Ε.Λ.Ι.Α.) Αναλυτικό πρόγραμμα θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες. 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,                

Καλούμαστε όλοι να συμβάλλουμε στην επιτυχία του 10ήμερου προσφορών με την ανάρτηση της ειδικής αφίσας, καθώς και στην επιτυχία της καρναβαλικής βιτρίνας και του παιχνιδιού του Κρυμμένου θησαυρού.               

Η καρναβαλική ατμόσφαιρα, οι εκδηλώσεις καθώς και το κλίμα που εμείς οφείλουμε να δημιουργήσουμε θα βοηθήσουν την ψυχολογία των καταναλωτών και την αγοραστική διάθεση. Για την συμμετοχή σας στις καρναβαλικές εκδηλώσεις, δηλώστε συμμετοχή στο τηλ: 2610 273 257Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search