Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΕΣΠ - ΣΚΕΑΝΑ ME ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Πάτρα, 20/2/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Πρόεδρου του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, κ. Ρώρου με τον Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΚΕΑΝΑ κ. Σακκή

Στις 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του τομεάρχη τουρισμού του ΣΚΕΑΝΑ Κωνσταντίνου Σακκή με τον πρόεδρο Του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, κ. Γιώργο Ρώρο.

Η συνάντηση είχε θέμα τον Τουρισμό και την ενημέρωση του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών για τις πρωτοβουλίες του ΣΚΕΑΝΑ σε αυτήν την κατεύθυνση κάτω από το λογότυπο “Visit Patras”.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων. Ο κ. Ρώρος ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση του Κωνσταντίνου Σακκή να οριστεί τομεάρχης τουρισμού και στον Εμπορικό Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών κάτι που ήδη ισχύει καθώς υπάρχει υπεύθυνο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου με καθήκοντα την προβολή της πόλης την εξωστρέφεια τις εκδηλώσεις και την Τουριστική Ανάπτυξη.

Ο ΕΕΣΠ είναι σταθερά προσανατολισμένος στην ανάγκη της προβολής της πόλης και της ανάδειξής λόγω και των πλεονεκτημάτων της σε έναν ελκυστικό Τουριστικό προορισμό. Η κατάληψη από την Πάτρα της θέσης που της αξίζει στον διεθνή Τουριστικό χάρτη θα προσδώσει στη πόλη προστιθεμένη αξία, εξωστρέφεια, αναθέρμανση της αγοράς και ανάπτυξη. Σ΄ αυτόν τον στόχο αποσκοπούν και οι πρωτοβουλίες του Συλλόγου με την δημιουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου και το πλήθος των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων στις οποίες πρωτοστατεί στην διοργάνωσή τους.

«Είναι απίστευτη η αποδοχή της πρωτοβουλίας μας από όλους», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Σακκής μετά από το τέλος της συνάντησης και δεσμεύτηκε να συνεχίσει τις επαφές με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε η καθολική αποδοχή να αποτελέσει εφαλτήριο δράσεων κι όχι απλά ένα θέμα συζήτησης. Ο κ. Ρώρος από την πλευρά του συμπλήρωσε με νόημα ότι οι στόχοι πρέπει να παραμείνουν ψηλά, αν όλοι θέλουμε να πετύχουμε κάτι για την ανάδειξη της Πάτρας ως τουριστικού προορισμού.

Εκ του Συλλόγου

*Επισυνάπτεται φωτογραφία από την συνάντηση

 IMG 0446

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search