Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ολοκλήρωση του 10ου Pick Patras

Πάτρα, 1/10/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκλήρωση του 10ου Pick PatrasΜε μεγάλη επιτυχία παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκε το 10ο Pick Patras.
O κόσμος της Πάτρας που έχει αγκαλιάσει τον θεσμό, οι εκατοντάδες επισκέπτες και οι χιλιάδες τηλεθεατές μέσα από την ΕΤ2 απήλαυσαν ένα εντυπωσιακό θέαμα.
Είναι φανερό ότι άρτια οργανωμένες προσπάθειες, από την τοπική κοινωνία και τους φορείς της, που έχουν λάβει και διεθνείς διαστάσεις, προβάλλουν και δημιουργούν προστιθέμενη αξία γιατην πόλη. Αποτελούν λαμπρό παράδειγμα δημιουργικότητας και εξωστρέφειας.Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, όπως και ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος της Πάτρας, από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός και συμμετείχε ενεργά στην όλη προσπάθεια.
Ολες αυτές τις ημέρες της προετοιμασίας και των εκδηλώσεων τα γραφεία του Συλλόγου στην πλατεία Γεωργίου αποτέλεσαν το «στρατηγείο» της διοργάνωσης.
Στον χώρο εκδηλώσεων του Συλλόγου έγιναν επίσης παρουσιάσεις και ενημερώσεις σε γυμνάσια και λύκεια της περιοχής με θέμα την ασφαλή οδηγική συμπεριφορά από το ινστιτούτο «Πάνος Μυλωνάς»
Από σήμερα έχοντας στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς προετοιμάζουμε το 11ο Pick .
Εναν καινοτόμο θεσμό πρότυπο που προβάλει την πόλη, προσφέρει θέαμα, συγκινήσεις αλλά και προβληματισμό και εκπαίδευση πάνω στο θέμα της ασφαλούς οδήγησης. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή και όσους δούλεψαν για την επιτυχία του θεσμού.
Εκ του Συλλόγου
*Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό

 

No automatic alt text available.

Image may contain: outdoor

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search