Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Η αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση της μικρής περιμετρικής έχει αρχίσει

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ανά χρονικά διαστήματα γίνονται αναφορές στον Τύπο για τις αλλαγές που πρόκειται να επιφέρει η λειτουργία της μικρής περιμετρικής και η ολοκλήρωση της διάνοιξης της Κανακάρη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα θα αλλάξει η φορά της Κορίνθου, δηλαδή θα γίνει η είσοδος της πόλης και η Κανακάρη η έξοδος, ενώ η Μαιζώνος και η Δημ. Υψηλάντου θα πεζοδρομηθούν, κ.ά.

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, παρακολουθεί στενά το θέμα και έχει ζητήσει εγγράφως από τον Αντιδήμαρχο Αρχιτεκτονικού Έργου κ. Χρήστο Κορδά να υπάρξει εξαντλητικός διάλογος για τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής. Τα θέματα αυτά είναι ιδιαίτερα σοβαρά και έχουν άμεσες επιπτώσεις στην διεξαγωγή της κυκλοφορίας στο κέντρο αλλά και στη λειτουργία της αγοράς. Οι επαγγελματίες αλλά και οι χρήστες, των παραπάνω οδών έχουμε ζητήσει συνάντηση με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για να ξεκινήσει ο διάλογος, ο οποίος μάλιστα μας έχει διαβεβαιώσει ότι εντός του Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για την ενημέρωση των φορέων. Μόλις κατατεθούν οι υπό συζήτηση προτάσεις εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των Μελών μας και των επαγγελματιών στον Εμπορικό Σύλλογο για να εξεταστεί ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής και για να διατυπώσουμε τις προτάσεις μας.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να παρατηρούνται κάποιες διαρροές συζητήσεων για τον σχεδιασμό της κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης με την παράδοση της μικρής περιμετρικής. Ωστόσο, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα έχετε έγκαιρη ενημέρωση για το θέμα και μαζί θα διαμορφώσουμε τις προτάσεις μας προς όφελος των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search