Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ & ΠΡΟΩΘ. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ- 2

3859                                                                                     Πάτρα, 16/1/2019

Προς

Τα Μέλη του ΕΕΣΠ

Ενταύθα

Θέμα: Καρναβαλικές δράσεις – προωθητικές ενέργειες ΕΕΣΠ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας, την τόνωση της τοπικής αγοράς, και την προώθηση της μεγάλης γιορτής της πόλης, της Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού το Σάββατο 19/1 προγραμματίζει σειρά δράσεων όπως:

  1. Καρναβαλική αφίσα που εκτός από τις βιτρίνες των καταστημάτων θα ταξιδέψει μέσω της συνεργασίας με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ σ’ όλους τους κοντινούς και μη προορισμούς. Η αφίσα θα αναρτηθεί και στα διόδια της ΓΕΦΥΡΑΣ και γίνεται προσπάθεια να αναρτηθεί και στα διόδια ΙΟΝΙΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΣ οδού.
  2. Φυλλάδιο, που εκτός από τα καταστήματα θα διανέμεται στα εκδοτήρια εισιτηρίων του ΚΤΕΛ.
  3. Οι Καρναβαλικές βιτρίνες και ο 5ος διαγωνισμός που έχει γίνει πλέον θεσμός θα συμβάλλουν στην δημιουργία καρναβαλικού χρώματος και κλίματος χαράς και κεφιού στην πόλη.
  4. Διοργάνωση εκδηλώσεων και Καρναβαλικών δρώμενων σ’ όλη την πόλη.
  5. Καθώς το καρναβάλι συμπίπτει με την περίοδο των εκπτώσεων, η προώθηση εκ μέρους των Πατρινών Καταστημάτων ειδικά για την ημέρα της έναρξης το Σάββατο 19/1 εκπτώσεων επί των εκπτώσεων (%%), θα συμβάλει στο να προσελκύσει επισκέπτες.

Για την επιτυχία των στόχων μας όπως αντιλαμβάνεστε είναι η απαραίτητη η συνεργασία σας και μια πολιτική προωθητικών ενεργειών και από μέρους σας ειδικά για το Σάββατο 19/1.

Επίσης για το τελευταίο 3ημερο υπάρχουν σκέψεις για πολύ δυναμικές προωθητικές ενέργειες μιας και η πόλη θα έχει κατακλυσθεί από επισκέπτες.

Σύντομα θα θέσουμε σε διαβούλευση τις προτάσεις μας και περιμένουμε από μέρους σας ιδέες, σκέψεις και προτάσεις που θα συμβάλλουν στο εορταστικό κλίμα, την εξωστρέφεια και την τόνωση της αγοράς

Εκ του Συλλόγου

 

EMPORIKOS-2019-CARNIVAL-STORIES-5.pdf

EMPORIKOS-2019-CARNIVAL-STORIES-33x68.pdf

 

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search