Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ PATRAS CARNIVAL FRIDAY

Αρ.Πρωτ.  3869                                                                                                                       Πάτρα, 28/1/2019

Προς

Tα Μέλη του ΕΕΣΠ

Ενταύθα

Θέμα: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για διοργάνωση Patras Carnival Friday

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το Πατρινό Καρναβάλι, ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών προγραμματίζει σειρά εκδηλώσεων και δράσεων με στόχο την προβολή της μεγάλης γιορτής της πόλης, την εξωστρέφεια, την προσέλκυση επισκεπτών και την αναθέρμανση της αγοράς.

Έχοντας εξασφαλίσει την συνεργασία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ΑΧΑΪΑΣ, του ΟΣΕ και της ΓΕΦΥΡΑΣ ΑΕ υπάρχει η σκέψη για την διοργάνωση την Παρασκευή 8/3/2019 (τελευταία Παρασκευή του Καρναβαλιού) όπου η πόλη θα έχει κατακλυσθεί από επισκέπτες, μιας καμπάνιας προσφορών από τα καταστήματα της Πάτρας με πανελλαδική προβολή με τίτλο Patras Carnival Friday (κατά το Black Friday). Το σύνθημά μας «Ένας Κρυμμένος θησαυρός σας περιμένει στην αγορά της Πάτρας» θα φτάσει σε κάθε γωνιά της χώρας.

Μια τέτοια κίνηση θα προβάλει τα τοπικά καταστήματα, θα προσελκύσει επιπλέον επισκέπτες στην πόλη, και θα δώσει ζωή στην αγορά σε μια μάλιστα «νεκρή» περίοδο αφού θα είναι μετά το τέλος των εκπτώσεων. Προϋπόθεση για την επιτυχία του εγχειρήματος είναι η μαζική συμμετοχή, η προώθηση και η διαφήμιση εκ μέρους των τοπικών καταστημάτων γενναίων και δελεαστικών προσφορών.

Για αυτόν τον λόγο θα θέλαμε την άποψή σας και την διάθεσή σας για συμμετοχή στη σχεδιαζόμενη δράση. Παρακαλούμε να στείλετε την απάντησή σας στο e-mail του Συλλόγου eesp@otenet.gr ή στο fax 2610223740 μέχρι την Δευτέρα 4/2/2019.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Ρώρος

Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Βαγενάς

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search