Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Ενεργή Συμμετοχή ΕΕΣΠ στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

Πάτρα, 26/8/2019

Δελτίο Τύπου

Ενεργή Συμμετοχή ΕΕΣΠ στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες



Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών συμμετέχει ενεργά και υποστηρίζει την μεγάλη αθλητική διοργάνωση της πόλης μας, τους 2ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες. Ο Σύλλογος μας έχει καταθέσει εδώ και καιρό συγκεκριμένες προτάσεις τόσο για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων, όσο και για την προβολή της πόλης διεθνώς και την αναθέρμανση της εμπορικής και οικονομικής της ζωής. Οι πιεστικές συνθήκες διοργάνωσης δεν επέτρεψαν να υλοποιηθούν πολλές απ’ αυτές τις προτάσεις.
Ο Σύλλογός μας με πρωτοβουλίες του, όπως ο σημαιοστολισμός των γραφείων του και το μοίρασμα αφισών των αγώνων στα καταστήματα της πόλης, κάνει από την πλευρά του το καλύτερο δυνατό για την επιτυχία των αγώνων και την προβολή της πόλης μας.
Θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τα μέλη του Συλλόγου μας που προσφέρουν τον πολύτιμο χρόνο τους δουλεύοντας σαν εθελοντές και που χωρίς την συμβολή τους η πραγματοποίηση των αγώνων θα ήταν ανέφικτη.
Προτρέπουμε τους συναδέλφους, μεσούσης μάλιστα της εκπτωτικής περιόδου, να κάνουν δελεαστικές και γενναίες προσφορές προσελκύοντας το ενδιαφέρον των χιλιάδων επισκεπτών της πόλης μας. Στόχος μας οι επισκέπτες των αγώνων να γίνουν πρεσβευτές και διαφημιστές της φυσικής ομορφιάς και των μνημείων της Πάτρας, των φιλικών κατοίκων της, αλλά και της ζωντανής, συμφέρουσας και ποιοτικής αγοράς της.


Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search