Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΟΕΕΣΠ & ΕΕΣΠ για την εκδήλωση e-shop & shop

Πάτρα,  25/11/2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδήλωση ΟΕΕΣΠ & ΕΕΣΠ στο 22ο FORUM Ανάπτυξης

e-shop & shop

 

Η εκδήλωση στα πλαίσια του 22ου FORUM Ανάπτυξης με θέμα «e-shop & shop (Η μετάλλαξη του εμπορίου στην σύγχρονη εποχή)» που συνδιοργάνωσαν η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) και ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών (ΕΣΣΠ) σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον των συναδέλφων ήταν μεγάλη. Οι εισηγητές ανάλυσαν με στοιχεία και επιχειρήματα τις σημερινές αλλά και μελλοντικές τάσεις στο κλασσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο. Ακολούθησε πλούσιος και δημιουργικός διάλογος.

Σαν συμπεράσματα μπορούμε να αναφέρουμε την θετική προοπτική και δυναμική που δημιουργεί για ένα κλασσικό κατάστημα η παράλληλη λειτουργία ηλεκτρονικού. Ο μικρές τοπικές επιχειρήσεις μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτό το εργαλείο που προσφέρει η τεχνολογία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκλεκτούς ομιλητές μας τον κ. Κωστούρο από το «Επιχειρείν Αλλιώς» και τον καθηγητή κ. Τσακαλίδη που με τις τεκμηριωμένες απόψεις τους αλλά και τις παρεμβάσεις τους μας έδωσαν ιδέες και τροφή για σκέψη. Ακόμη να ευχαριστήσουμε την συντονίστρια του πάνελ δημοσιογράφο κα Γεωργία Κοσμά και τον κ. Γιαλένιο εκδότη της εφημερίδας ¨Σύμβουλος Επιχειρήσεων¨. Επίσης να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους τον κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, τον κ. Τρύφωνα Παπαδόπουλο Πρόεδρο του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων & Διανομέων Δυτ. Ελλάδος – Πελοποννήσου -  Ηπείρου & νήσων Ιονίου (ΣΕΑΔΔΕΠΗΝΙ), τον κ. Κωνσταντίνο Παπαγιαννόπουλο Πρόεδρο της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, την κα. Γιώτα Παναγοπούλου Πρόεδρο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας, τους επίτιμους πρώην Προέδρους του ΕΣΣΠ τον κ. Χρήστο Γκοτσόπουλο καθώς και τον κ.  Νικόλαο Στρυφτούλια, τον κ. Γιώργο Ρώρο πρώην Πρόεδρο του ΕΣΣΠ και επικεφαλής της παράταξης «Ώρα Πατρών», τον κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο Πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Αχαΐας, τον κ. Απόστολο Κατσιφάρα πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, τον κ. Γιώργο Ζαφειρόπουλο πρώην Αντίδημαρχο και τα στελέχη από τον Δήμο Πατρέων.

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών και η Ομοσπονδία στο άμεσο μέλλον σχεδιάζουν και άλλες πρωτοβουλίες για να βοηθήσουν τις μικρομεσαίες τοπικές επιχειρήσεις να μπουν ποιοτικά και δυναμικά στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

  Ο Πρόεδρος Ο.Ε.ΕΣ.Π.                                                              Ο Πρόεδρος ΕΣΣΠ

    Βαγενάς Γεώργιος                                                           Ζαφειρόπουλος Κωνσταντίνος

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search