Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Ανοικτό κάλεσμα

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με αφορμή την επικείμενη έκδοση του τόμου «Η Ιστορία του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών» απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα για διάθεση φωτογραφικού υλικού που να αφορά την κοινωνική, πολιτισμική, εμπορική ζωή της Πάτρας από τις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα.

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα διανθίσει τον παραπάνω τόμο και ταυτόχρονα θα αποτελέσει μια καταγραφή της ιστορίας και της πολιτισμικής κληρονομιάς της πόλης των Πατρών.

Στο Λεύκωμα που θα εκδοθεί θα γίνεται ιδιαίτερη μνεία σε όλους τους κατόχους των φωτογραφικών τεκμηρίων.

Open Call

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεση τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και του ΙΝΕΜΥ (Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τις 30 Αυγούστου του 2020. Είναι επιθυμητό το υλικό να συνοδεύεται από μία μικρή περιγραφή καθώς και χρονολογία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να αποστέλλεται τις ερωτήσεις σας στα παραπάνω mail ή να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του Συλλόγου 2610273257. 

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search