Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου με τον Δήμαρχο Πατρέων

dimos

Πραγματοποιήθηκε στις 20/7/2022 συνάντηση στο Δημαρχείο Πατρών της νέας διοίκησης του Συλλόγου με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Νίκο Ασπράγκαθο. Από τον Σύλλογο συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Κώστας Ζαφειρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Τάσος Νικολακόπουλος, η Ταμίας κα Ερμίνα Διονυσάτου και ο Ειδικός Γραμματέας κ. Χρήστος Σολωμός. Από τον Σύλλογο κατατέθηκε Υπόμνημα με τις προτάσεις και τα αιτήματα του Συλλόγου για τα θέματα της πόλης.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό και δημιουργικό κλίμα με πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και θέλησης για στενή συνεργασία.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν, την βελτίωση της εικόνα της πόλης ειδικά σε θέματα καθαριότητας, την στήριξη του Δήμου σε δράσεις ενίσχυσης της τοπικής αγοράς, την ολόπλευρη συμπαράσταση του Συλλόγου στις διεκδικήσεις της πόλης όπως η υπογειοποίηση του τρένου στον αστικό ιστό αλλά και στήριξης από τον Δήμο στα δίκαια αιτήματα του εμπορικού κόσμου που ταλανίζεται από μακροχρόνια κρίση.

Συμφωνήθηκαν  εκδηλώσεις και δράσεις στο μεγάλο κοινό έργο Δήμου και Συλλόγου για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall) που αναβαθμίζει αισθητικά και λειτουργικά την περιοχή υλοποίησής του και ενισχύει την τοπική επιχειρηματικότητα. Κοινές δράσεις επίσης θα οργανωθούν για την αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη και την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Συμφωνήθηκε ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης για την διεκδίκηση των μεγάλων  και μικρών έργων που έχει ανάγκη η πόλη αλλά και για την μείωση των οχλήσεων στην αγορά κατά την εκτέλεσή τους.

Συνημμένα το Υπόμνημα που υποβλήθηκε στον Δήμαρχο

 

Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search