Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο ΕΕΣΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 2018

Πάτρα, 15/11/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο ΕΕΣΠ για την επέτειο του Πολυτεχνείου»

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών τιμά τους εξεγερθέντες του Πολυτεχνείου, για τον αγώνα που έδωσαν για τη Δημοκρατία και για την Ελευθερία στην πατρίδα μας. 45 χρόνια μετά την ηρωική εξέγερση του ελληνικού λάου ενάντια στη χούντα, ο αγώνας αυτός αποτελεί παρακαταθήκη και διαχρονικό μήνυμα για τις επόμενες γενιές. Τα συνθήματα ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ παραμένουν επίκαιρα.

Τα νέα παιδιά και πάλι καλούνται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και την αξιοκρατία. Από την άλλη πλευρά εδώ και οκτώ χρόνια το ελληνικό εμπόριο και η μικρομεσαία Ελληνική επιχείρηση έχουν δώσει τη δική τους σκληρή μάχη για επιβίωση μέσα από μνημόνια και αυστηρά φοροεισπρακτικά μέτρα.

Η ισχύς όμως βρίσκεται στην ενότητα. Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών είναι παρών σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για ένα καλύτερο μέλλον της χώρας μας. Ειδικά τη περίοδο αυτή που βγαίνει η χώρα από την αυστηρή επιτροπεία και αναζητά ευκαιρίες για ένα ελπιδοφόρο μέλλον η νέα γενιά και η Ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση αποτελούν τις κινητήριες δυνάμεις για την οικονομική και κοινωνική της ανασύνταξη και ανάπτυξη.

Καλούμε τους Συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στις εκδηλώσεις που θα διοργανώσουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι.

Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search