Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    
Previous Next

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2019

                                                                                                            Πάτρα 31/12/2019

 

Δελτίο Τύπου

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις ΕΕΣΠ

 

 

Ολοκληρώθηκαν χθες με την μεγάλη συναυλία της ΙΟΝΙΑΣ Ορχήστρας οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών στον ΕΣΠΕΡΟ.

Η ΙΟΝΙΑ Ορχήστρα μας ταξίδεψε με τις υπέροχες μελωδίες της. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αφιέρωση για την απώλεια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και συντοπίτη μας Θάνου Μικρούτσικου με την «Ρόζα» και τον «Άμλετ της Σελήνης».

Το κρύο καταπολεμήθηκε με την Τεντούρα και το Τσίπουρο που μας πρόσφερε η Ποτοποιία Χάχαλη.

Οι ποιοτικές καλλιτεχνικές, ψυχαγωγικές και δημιουργικές εορταστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου συνέβαλαν στην δημιουργία εορταστικού κλίματος στην πόλη. Πέρασαν στους καταναλωτές το μήνυμα της στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων και κατά συνέπεια της τοπικής οικονομίας και της καταπολέμησης της ανεργίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά :

  • Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Επιμελητήριο Αχαίας και την Alpha Bank για την στήριξή τους.
  • Τον Δήμο Πατρέων για την παραχώρηση του χώρου του ΕΣΠΕΡΟΥ.
  • Το ΙΕΚ Βέργη, την Ακαδημία Ρομποτικής του Παν/μιου Μακεδονίας και το SD Patras, το εργαστήριο αρχαιολογίας «Achaea Lab» για την ευγενική τους προσφορά στην διοργάνωση παιδαγωγικών και δημιουργικών εκδηλώσεων.
  • Την ΙΟΝΙΑ ορχήστρα, την ορχήστρα και χορωδία «Belle Époque» του μαέστρου Σταύρου Σακοράφα και την Χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού «Ροές» για τις υπέροχες μελωδικές στιγμές που μας χάρισαν.
  • Το Super Market 3A Αράπης, τα λουκούμια ΚΟΥΛΟΥ, το ζαχαροπλαστείο Εντελβάϊς, και την ποτοποιία Χάχαλη για τα αγνά υλικά, παραδοσιακά γλυκά και ποτά που προσέφεραν.
  • Τα ηχοσυστήματα NSSound, το Μπουκέτο Μπαλόνια – Κατ’ ευχήν, το τυπογραφείο Κωσταντινόπουλος, το Surprise Party με τον Magic Παύλο, την Σόφη Τζακώστα δασκάλα YOGA και την επιπλοποιία Green River για την άψογη συνεργασία τους.
  • Την καλλιτεχνική επιτροπή του διαγωνισμού της Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας και τους χορηγούς των βραβείων Minoan Lines και SuperFast. H εκδήλωση για την βράβευση των νικητών θα ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών.

Σας ευχόμαστε χαρούμενο και δημιουργικό το νέο έτος με υγεία και ευτυχία.

  • Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό
© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search