Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ & ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΕΣΠ

Πάτρα, 17/1/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καρναβαλικές δράσεις – προωθητικές ενέργειες ΕΕΣΠ

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας, την τόνωση της τοπικής αγοράς, και την προώθηση της μεγάλης γιορτής της πόλης, της Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού το Σάββατο 19/1 προγραμματίζει σειρά δράσεων όπως:

  1. Καρναβαλική αφίσα που εκτός από τις βιτρίνες των καταστημάτων θα ταξιδέψει μέσω της συνεργασίας με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ και τον ΟΣΕ σ’ όλους τους κοντινούς και μη προορισμούς. Η αφίσα θα αναρτηθεί και στα διόδια της ΓΕΦΥΡΑΣ και γίνεται προσπάθεια να αναρτηθεί και στα διόδια ΙΟΝΙΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΣ οδού.
  2. Φυλλάδιο, που εκτός από τα καταστήματα θα διανέμεται στα εκδοτήρια εισιτηρίων του ΚΤΕΛ.
  3. Οι Καρναβαλικές βιτρίνες και ο 5ος διαγωνισμός που έχει γίνει πλέον θεσμός θα συμβάλλουν στην δημιουργία καρναβαλικού χρώματος και κλίματος χαράς και κεφιού στην πόλη.
  4. Διοργάνωση εκδηλώσεων και Καρναβαλικών δρώμενων καθ’ όλη την διάρκεια των Αποκριών σ’ όλη την πόλη και τις συνοικίες για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε έγκαιρα μέσω Δελτίων Τύπου.
  5. Καθώς το καρναβάλι συμπίπτει με την περίοδο των εκπτώσεων, η προώθηση εκπτώσεων επί των εκπτώσεων (%%) εκ μέρους των Πατρινών Καταστημάτων, ειδικά για την ημέρα της έναρξης το Σάββατο 19/1 θα συμβάλει στο να προσελκύσει επισκέπτες.

Επίσης για το τελευταίο 3ημερο μετά από διαβούλευση με τα μέλη μας θα διοργανωθούν πολύ δυναμικές προωθητικές ενέργειες μιας και η πόλη θα έχει κατακλυσθεί από επισκέπτες

Εκ του Συλλόγου

Καρναβαλική Αφίσα

 

Το φυλλάδιο του Συλλόγου

 

 

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search