Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Παναχαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλ. Γεωργίου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/4/2021 στην Πλατεία Γεωργίου μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που κάλεσε ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών μαζί με όλους τους   Εμπορικούς Συλλόγους της Αχαΐας για την αδικία κι τον εμπαιγμό που υφίσταται ο εμπορικός κόσμος.

pl05

Η επιμονή σε ένα παρατεταμένο lockdown του λιανικού εμπορίου που αποδεδειγμένα τηρεί ευλαβικά τα μέτρα προστασίας εργαζομένων και καταναλωτών και δεν αποτελεί εστία μετάδοσης του ιού οδηγεί σε οικονομική καταστροφή χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις και σε νέα έξαρση της ανεργίας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρός μας το «βοήθημα» που ανακοίνωση η κυβέρνηση είναι ένας επιπλέον προσβλητικός εμπαιγμός. Δεν είμαστε επαίτες. Τους το χαρίζουμε για να ενισχύσουν το ΕΣΥ που το έχουν αφήσει αθωράκιστο εν μέσω της πρωτοφανούς πανδημίας.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν, απηύθυναν χαιρετισμό και εξέφρασαν  την συμπαράστασή τους ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Πελετίδης, οι Σύλλογοι Λαϊκών Αγορών, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων, ο Σύλλογος Αντιπροσώπων και Διανομέων, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Εμπόρων και η Συντεχνία Αρτοποιών. Την στήριξη και συμπαράσταση του εξέφρασε και το Οικονομικό Επιμελητήριο.

Από τους Εμπορικούς Συλλόγους μίλησαν ο Πρόεδρος του ΕΕΣΠ κ. Ζαφειρόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Βαγενάς και ο Πρόεδρος των Καλαβρύτων κ. Ερμείδης.

 

pl05

pl05

pl05

pl05

Καλούμε σε επαγρύπνηση τους συναδέλφους μας περιμένοντας τις νέες ανακοινώσεις – αποφάσεις της επιτροπής λοιμωξιολόγων και της κυβέρνησης. Σε περίπτωση που δεν θα άρουν για την Αχαΐα το lock down θα μεταβούμε με αντιπροσωπεία στο Μαξίμου όπου  θα καταθέσουμε υπόμνημά των αιτημάτων μας και από την επόμενη ημέρα θα ανοίξουμε τα καταστήματά μας με την στήριξη όλης της τοπικής κοινωνίας.

Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search