Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Η Αχαϊα ανοιγει από την Δευτέρα 12 Απριλίου

Ο αγώνας μας, με τη μαζική συμπαράσταση  και της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της, έφερε αποτέλεσμα. Η φωνή μας, η φωνή της λογικής εισακούστηκε. Μετά από δύο και πλέον μήνες αναγκαστικού lockdown τα καταστήματα λιανικής της Αχαΐας ανοίγουν από την Δευτέρα 12 Απριλίου με click inside και click away.

 Ήταν εξαρχής φανερό ότι ειδικά τα μικρά  καταστήματα λιανικής που τηρούσαν  όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα δεν αποτελούν εστία μετάδοσης του ιού. Αντίθετα το παρατεταμένο lockdown επέφερε βαρύτατο οικονομικό πλήγμα στην συντριπτική πλειοψηφία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αποτελούν τον οικονομικό κορμό της χώρας και τον μεγαλύτερο εργοδότη. Οι συνάδελφοί μας βρίσκονται σε δεινή θέση και απαιτούνται άμεσα μέτρα στήριξης για είναι δυνατή η επανεκκίνηση της δραστηριότητας τους. Μέτρα ουσιαστικά και όχι επικοινωνιακές ελεημοσύνες για  τα οποία έχουμε επανειλημμένα ενημερώσει την πολιτεία και έχουμε διεκδικήσει και συνεχίζουμε να διεκδικούμε.

Ευχόμαστε στους συναδέλφους υγεία καλή δύναμη και καλές δουλειές.

Ανοίγουμε πάλι τις πόρτες μας τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για να υποδεχθούμε τους συμπολίτες μας καταναλωτές που τους καλούμε, με την ίδια υπευθυνότητα και αλληλεγγύη που στάθηκαν δίπλα μας στον αγώνα μας,  να  στηρίξουν  τα τοπικά καταστήματα.

 Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search