ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή ΕΕΣΠ στην κινητοποίηση στην Περιφέρεια

Πάτρα,  3/6/2020

Συμμετοχή του ΕΕΣΠ στην κινητοποίηση στην Περιφέρεια

και συνάντηση με τον Περιφερειάρχη.

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών συμμετείχε στην σημερινή κινητοποίηση και παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος μαζί με την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου Δυτ. Ελλάδος Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης και άλλους παραγωγικούς φορείς. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ζαφειρόπουλος κατέθεσε στον Περιφερειάρχη Υπόμνημα με τις θέσεις και προτάσεις του Συλλόγου για ουσιαστική στήριξη των τοπικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Στην κινητοποίηση εκτός του προέδρου του Συλλόγου και του προέδρου της Ομοσπονδίας μας κ. Βαγενά συμμετείχαν ο Γ. Γραμματέας κ. Μακρής, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Τηλιγάδης, η Αν. Ταμίας κα Διονυσάτου, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Λευκαδίτης, κ. Κωνσταντακόπουλος, κα Λέκκα και κ. Γαλάνης.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορωνοϊού και η ανάγκη να σταθεί η περιφέρεια αρωγός στην προσπάθεια να σταθεί όρθια η τοπική οικονομία υποστηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά μας στην κεντρική κυβέρνηση αλλά και χρησιμοποιώντας προς όφελος των τοπικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτει.

·     Επισυνάπτεται φωτογραφία και το Υπόμνημα με τα αιτήματα του συλλόγου που κατατέθηκε