Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

       Πάτρα, 15-5-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποίηση συνάντησης ΟΕΒΕΣΝΑ, ΟΕΣΠ & Ν/ΔΕ και ΕΕΣΠ με τη Ρ.Α.Π. και τους ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ για το θέμα του κυκλοφοριακού

Μετά από πρόσκληση των επαγγελματικών Φορέων, της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων Ν. Αχαΐας (ΟΕΒΕΣΝΑ), της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδας (ΟΕΣΠ & Ν/ΔΕ) και του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών (ΕΕΣΠ), πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΕΣΠ συνάντηση με τα Μέλη των Δημοτικών Παρατάξεων Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρότασης (ΡΑΠ) και των Αγωνιζόμενων Πολιτών, προκειμένου να γίνει ενημέρωση για τις θέσεις των Φορέων για το θέμα του κυκλοφοριακού.

Οι Φορείς εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους για τον προβλεπόμενο σχεδιασμό της αντιδρόμησης της Κανακάρη - Κορίνθου, της πεζοδρόμησης της Μαιζώνος κλπ. Παράλληλα, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στον προσχηματικό «διάλογο» τη στιγμή που έχουμε τετελεσμένα γεγονότα (ήδη έχει γίνει εκ μέρους του Δήμου η παραγγελία των νέων φωτεινών σηματοδοτών). Έθεσαν σειρά προβλημάτων για τον σχεδιασμό και ζήτησαν να ανοίξει η μικρή περιμετρική, να γίνουν όλες οι επιστημονικές μελέτες για το συγκοινωνιακό, τα πάρκινγκ κλπ και μετά από δημόσιο διάλογο και διαβούλευση να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν οι κ.κ. Σκέντζος Παναγιώτης - Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ, Γιώργος Βαγενάς - Πρόεδρος της ΟΕΣΠ & Ν/ΔΕ, Γιώργος Ρώρος -Πρόεδρος του ΕΕΣΠ. Από τις δημοτικές παρατάξεις ήταν παρόντες από τη Ρ.Α.Π. η κα Ουρανία Μπίρμπα, ο κ. Κώστας Σπαρτινός και ο κ. Μαλαμής Κων/νος και από τους Αγωνιζόμενους Πολίτες ο κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις.

Εκ των Φορέων,

Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α.

Ο.Ε.Σ.Π. & Ν/Δ. Ε.

Ε.Ε.Σ.Π.

*Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό από τη συνάντηση

 

20180515 144212

20180515 144241

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search