Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Συνάντηση ΕΕΣΠ με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών

Πάτρα,  31/1/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάντηση ΕΕΣΠ με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών Κ.Κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 31/1/2018 ο Πρόεδρος  και  Μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την αγορά («κόκκινα δάνεια», ασφαλιστικό κλπ) καθώς επίσης και σε προβλήματα που αφορούν στην πόλη (παραλιακό μέτωπο, οδικοί άξονες, σιδηρόδρομος). Επίσης, παρουσίασε ένα μέρος από τον σχεδιασμό της ψηφιοποίησης του ιστορικού αρχείου, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Μάιο. Συζητήθηκε το θέμα της Κυριακάτικης Αργίας αλλά και θέματα κοινωνικού χαρακτήρα που αφορούν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τη συνεργασία που μπορεί να επιτευχθεί μεταξύ της Ι.Μ Πατρών και του ΕΕΣΠ για την ανακούφισή τους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών, εξέφρασε την πάγια θέση της Ιεράς Μητροπόλεως αλλά και της Εκκλησίας, τα καταστήματα να μη λειτουργούν ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ. Ευχαρίστησε τον ΕΕΣΠ για την αγαστή συνεργασία στο κοινωνικό έργο που επιτελείται και εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή η συνεργασία θα επεκταθεί και σε θέματα αναπτυξιακού ενδιαφέροντος (θρησκευτικός τουρισμός) προς όφελος της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Εκ μέρους του ΕΕΣΠ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Ρώρος, ο Αντιπρόεδρος κ. Κων/νος Βουκελάτος, ο Ειδ. Γραμματέας κ. Ανδρέας Στελλάτος, ο Αν. Ταμίας κ. Πολυχρόνης Θωίδης, το Μέλος του ΔΣ κ. Σάββας Κιρκώφ, και ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής κ. Γιάννης Τζερμπίνος.

Εκ του Συλλόγου

*Επισυνάπτεται φωτογραφικό  υλικό

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search