Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Μεγάλη λαχειοφόρος του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών για την περίοδο των Χριστουγέννων και των Χειμερινών Εκπτώσεων

Αγαπητέ συνάδελφε,

 

 Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών στα πλαίσια των προσπαθειών του για την στήριξη και ενίσχυση της τοπικής αγοράς θα προβεί σε μία δράση με λαχειοφόρο για την περίοδο των εορτών αλλά και των χειμερινών  εκπτώσεων. Η δράση αυτή είναι αμφίδρομη και ανταποδοτική για τον τοπικό καταναλωτή και έχει σαν στόχο την ενίσχυση των πωλήσεων, την προσφορά υπεραξίας στην τοπική οικονομία αλλά και την αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη μας.

Περιγραφή δράσης:

O  Εμπορικός Σύλλογος αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας την προσφορά και στήριξη των καταναλωτών στα τοπικά καταστήματα και κατ’ επέκταση στην τοπική οικονομία θα προβεί σε μεγάλη καμπάνια με λαχνούς που θα κληρώσουν κουπόνια αγορών μεγάλης αξίας. Για την διασφάλιση του αδιάβλητου της διαδικασίας η επιλογή του τυχερού αριθμού θα γίνει με βάση την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου. 

Οι λαχνοί θα είναι ανταμοιβή στον καταναλωτή για τις αγορές που θα κάνει έως και τις 28 Φεβρουαρίου από τα τοπικά καταστήματα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου που θα συμμετέχουν στην καμπάνια.  Θα δίδεται εντελώς δωρεάν ένας λαχνός για κάθε 10€ αγορών. Με αυτό τον τρόπο χωρίς ο καταναλωτής να επιβαρύνεται θα μπορεί να πάρει μέρος στην μεγάλη αυτή η κλήρωση με απεριόριστο αριθμό λαχνών. Η δράση αυτή θα αποτελέσει ένα επιπλέον κίνητρο για την προτίμηση των τοπικών καταστημάτων που έχουν όλο αυτό το διάστημα κληθεί να ανταπεξέλθουν σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Νικητές θα είναι οι κάτοχοι λαχνών σύμφωνα με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης 1 Μαρτίου 2022. 

  • Οι νικητές θα λάβουν δωροεπιταγές (προπληρωμένη κάρτα) και μπορούν να κάνουν αντίστοιχης αξίας αγορές από τα καταστήματα μέλη του συλλόγου που συμμετέχουν στην δράση. (Δεν δίνονται μετρητά)
  • Ο 1ος λαχνός κερδίζει δωροεπιταγές αξίας 3.000 €
  • Ο 2ος λαχνός κερδίζει δωροεπιταγές αξίας 1.500 €
  • Οι 3ος, 4ος , 5ος και 6ος κερδίζουν δωροεπιταγές αξίας 500 €

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν  θα προβληθούν τόσο στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου όσο και στο portal της Περιφέρειας  καθώς και στις δικές τους ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για την προβολή τους εκτός από την ειδική σήμανση στις βιτρίνες τους θα πρέπει να αποστείλουν στο mail του συλλόγου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

  • To λογότυπο του καταστήματος
  • 2 φωτογραφίες (1 εξωτερική – 1 εσωτερική)
  • Διεύθυνση, τηλέφωνο. Ιστοσελίδα, facebook, e-shop αν υπάρχει
  • Κατηγορία καταστήματος
  • Σύντομη περιγραφή (έως 30 λέξεις)

Η προμήθεια 500 λαχνών θα κοστίσει 50 €, των 1.000 100 € κ.ο.κ.

Οι νικητές θα μπορούν να αξιοποιήσουν μέσα σε 6 μήνες τις δωροεπιταγές τους σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα που συμμετέχουν στην δράση. Το κατάστημα θα λαμβάνει το ποσό των δωροεπιταγών που εισέπραξε από τον σύλλογο.

Για την συμμετοχή σας μπορείτε να στείλετε mail στον σύλλογο με όλα τα παραπάνω στοιχεία και να περάσετε από τα γραφεία μας να παραλάβετε λαχνούς.

Επίσης μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή όταν σας  επισπευτούν από τον σύλλογο στο κατάστημά σας με το αντίστοιχο υλικό.

Σας ευχόμαστε καλές δουλειές και χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 

Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search